Bästa språkresan till Valencia!

Eddie åkte på språkresa till Valencia i Spanien, läs hans inlägg nedan 🙂

 

Vive la Valencia!!!!

Jag har vart här i tre veckor nu och min fjärde har just börjat. Jag stormtrivs, staden är mysig, lagom stor och allt man behöver finns. Jag har träffat så sjukt roliga människor från de flesta ställen i Europa. Partylivet är inte dåligt det heller. Det finns klubbar som är öppna till 7-8 på morgonen, det gillar vi (alla som jag snackat med). Jag kommer snart att flytta från min lägenhet till ett residens för jag har inte tid att laga min egen mat, det tar för lång tid. Jag ska ju bara vara här i tre månader. Jag trodde det var lång tid men nu börjar jag inse att tiden är knapp. Bara 10 veckor kvar, haha.

Nu till helgen ska jag kolla på fotboll, Valencia – Barcelona. Det ska bli hur grymt som helst. Genom hela staden sträcker sig Jardin del Turia, motsvarigheten till Slottsskogen kan man säga. Våren börjar komma nu och idag, den 12 februari, har det varit 19 grader! I mars eller april kan man börja gå ner till playan och bada utan att frysa. Jag längtar, jag pluggar, jag glider fram. Låt det aldrig ta slut…

// Eddie

Kommentera