Hälsning från Greenriver Community College, Seattle!

seattle2En liten hälsning och fina bilder från vår student Vincent som befinner sig på Greenriver College utanför Seattle 

”Hej SI!

Jag har börjat komma tillrätta här. Har fått vänner som jag tycker väldigt bra om och i skolan går det bra, får mest A och något B här och där på några tester/prov.
Jag vill passa på att tacka för den hjälp jag har fått från dig och er på Study International. Mycket tryck på ryggen blev lättat under tiden då pappersarbetet var en stor del av processen. Jag har även bifogat lite bilder på Seattle, från Space Needle, från pendeltåget genom staden, på Campus Corner Apartmens, den första Starbucks någonsin och på skolans kvinnliga basketbollslag.

Med vänlig hälsning,
Vincent”

seattle11

 

seattle3

seattle4

seattle5

Kommentera