Språkresa till Nerja – en hälsning från Louise!

n501038717_101644_39651Louise pluggade spanska i Nerja, en av Spaniens vackraste städer med ett underbart läge vid medelhavet. Läs om hennes intryck nedan:

Ibland har man inte riktigt tid för att åka iväg på en långresa till andra sidan jorden, speciellt inte när man har fast jobb eller har andra bestyr som får en att stanna hemma. Det jag gjorde då var att åka till Spanien och plugga spanska under min semester, närmare bestämt till en liten stad som heter Nerja. Nerja är en underbart söt liten stad med allt man kan önska sig. Fina stränder, god mat, barer och shopping – men ändå inte för mycket turister.

På min tvåmånaders-resa kombinerade jag sol och bad med att, genom lektioner och vardagligt liv, öva spanska. På förmiddagen låg jag på stranden eller hittade på roliga aktiviteter som skolan anordnade och på eftermiddagen satt jag i ett svalt klassrum och försökte lära mig spanskans alla grunder. Det var många roliga stunder och sommaren kändes genast mycket längre. Vill du också studera i Nerja så kan jag varmt rekommendera detta. Kontakta studin som är ansvarig för språkstudierna i Spanien så kan de guida er vidare.

Hälsningar Louise

Sprakresor_Spanska_Spanien_Nerja_016
Sprakresor_Spanska_Spanien_Nerja_028

Kommentera