En hälsning från min språkresa i London – Agnes!

london-boende

 

Agnes stack till London för plugga engelska på vår språkskola och skickade en hälsning 🙂

Hej Studin!

Allt är toppen här!

Flyg och transfer funkade prima!

Min värdfamilj är över förväntan. Jag är glad att jag bor där, istället för hostel. De flesta bor i värdfamilj eller studio och vi har nära till varandra. Jag bor hos en jättegullig kvinna. Hon lagar bra mat och sitter med oss och pratar och bryr sig om oss. Huset är fräscht och rent. Från början var vi sex studenter. En fransk kille, en kinesisk, två italienska tjejer och en italiensk kille, och så jag. Alla kommunicerar efter egen förmåga och vi hade kul ihop. Nu har några åkt hem och vi är bara tre. Vi äter frukost och middag ihop.

Skolan är kanon. Framför allt lärarna! Heeelt underbara. Glada, sociala, duktiga, roliga… Att gå till skolan är oerhört kul! Det tog ca 20 minuter att hitta en kompis. Jag satt i skolans patio och läste igenom en broschyr om skolan när Reut, en tjej från Israel kom fram och började prata. Vi har kommit varandra nära och har kul ihop. Faktum är att man redan nu, efter en vecka känner nästan hela skolan. Vi gör saker ihop på dagarna och kvällarna, vi ringer varandra och ser till att alla som vill hänger på. Bio, puben, nattklubbar, parker, shopping… Man lär snabbt känna staden och omgivningarna.

Hampstead är också väldigt vackert. Det är kul att få se en lite annorlunda del av staden, inte bara Oxford street med den oerhörda storstadspulsen.

Det känns dock tråkigt att behöva åka tillbaka snart… bara en vecka kvar här. Man har lärt sig så mycket på så många sätt. Om sig själv, om London, om andra länder och kulturer, om vad man saknar och inte saknar där hemma… Jag är så glad att jag gjorde den här resan!

Jag skulle kunna skriva en hel novell tror jag, men jag hoppas att ni nu har fått en liten inblick i hur jag har det!

Jag kanske skriver snart igen!

Stort tack för all hjälp!

🙂 Agnes

 

Språkresa London

Kommentera