Språkresa till Nya Zeeland – en hälsning från Frida!

språkresa nya zeeland

Frida vill studera engelska utomlands och beslöt sig för att åka på språkresa till Nya Zeeland. Läs hennes hälsning nedan 🙂

Hej SI!

Jag spenderade tre veckor på Nya Zeeland där jag pluggade engelska.

Några av sakerna jag gjorde var:
Jag åkte till Arthurs Pass som är ett otroligt vackert ställe. Där kan man gå olika promenader med fantastiska utsikter och vattenfall.
Jag såg valar från en helikopter i Kaikoura.
Jag åkte buss till Akaroa och såg delfiner.
Jag red.
Och det bästa av allt: Jag hoppade fallskärm! Detta är ett absolut måste när man åker till Nya Zeeland. Känslan går inte att beskriva, det är bara helt underbart.

Att gå i skolan var roligt! Jag gick bara från klockan nio till tolv på morgonen och det var alldeles lagom för då han man göra en massa saker resten av dagen. Skolan hade bra lärare och när jag var där var vi 120 elever sammanlagt. Efter ett tag fick man kompisar och vi hade verkligen jätte trevligt! Vi gick på bio och på restaurang och hade det allmänt trevligt.

På de här tre veckorna har jag lärt mig mycket. Jag har blivit mer självständig och jag vet att jag klarar av att göra mycket själv. Jag är helt säker på att jag kommer åka tillbaka för det man hinner se på tre veckor är bara en liten liten del av Nya Zeeland. Ett litet land med mycket att se.

Tack för att ni gjorde det möjligt för mig att åka, jag kommer aldrig att glömma den här resan!

/Frida

Kommentera