Santa Barbara City College – Madelenes hälsning!

Madeleine ville studera i Kalifornien och valet föll på Santa Barbara City College 🙂

 

Hejsan! Har ju fått nog med skratt idag för de kommande dagarna kan man ju säga. Idag när jag var på mattelektion så var vår lärare helt sinnesjukt rolig! Han skulle förklara något, och börjar speeda på som bara den och ritar saker på tavlan hit och dit och pratar lika snabbt och går från fråga till fråga och INGEN kan ha hängt med, och när han vänder som om och frågar om alla hängde med så sa ingen ett ljud och alla såg ut som frågetecken haha, det hade vart så kul att ha filmat!

Jag kunde såklart inte hålla mig och börjar fnittra, och får sånt där skrattanfall ni vet som man bara inte kan sluta, då börjar ju Kajsa också att skratta och så skrattar vi ikapp men försöker skratta tyst, då blir det ju bara ännu värre ni vet. Alltså det var så jäkla kul, ni skulle vart där! haha Utöver det, jag och Kajsa käkade mat ute på en restaurang på happy hour. Jag käkade Mac ” Cheese (makaroner och ost, typ barnmat i USA fast sjukt gott) och mini-kycklingburgare. YUM!

Nu har jag nyss kommit hem från min roadtrip. Har varit något av det roligaste jag vart med om och fått uppleva mkt skoj. Så, två dagar har vi varit i Cayucos nu, där Johns (Nicolinas kille) vänner från Bakersfield var och umgicks under helgen. På dagen hängde vi vid stranden, lyssna på bra mysik, drack öl och spela roliga utomhus spel. På kvällen körde vi ihop en maffig grillning med allt gott, Hamburgare, Korv, griskött, kokött, räkor, majskolvar och massa sallad. Alla blev proppmätta.

När jag kom hem idag var min fina roomie Hanna tillbaks, och fick en fin födelsedagspresent och en choklad muffins med ljus i eftersom hon missade min födelsedag. SÅ himla gulligt.

 

Kommentera