Santa Monica College – En hälsning från Jennie!

 

Jennie pluggar Interior Architectural Design vid Santa Monica College och skickar dessa vackra foton från ett härligt studentliv i Los Angeles 🙂

Jag bestämde mig för exakt 1 år sen att jag ville börja plugga inredning och arkitekturs design i Los Angeles! Det har alltid varit en dröm att flytta till LA ett par år och göra någinting överhuvudtaget men inte förräns jag var 23 så bestämde jag mig för att göra något åt det.

Jag kontaktade Studin som skötte det hela smärtfritt åt mig och vips så vart jag i LA. Jag har inte tagit några lån överhuvudtaget då jag har jobbat och tjänat ihop pengar på egen hand. Dock så har jag turen att få bo hos min Moster! Så jag slipper betala hyra och mat vilket kan bli väldigt dyrt här i LA. Alla måste i princip dela lägenheter och ändå betala minst 800 dollar i månaden! Det finns lägenheter som är betydligt billigare än 800 dollar såklart! Det gäller att leta.

Jag pluggar på Santa Monica College vilket jag har för mig är det college som har mest internationella studenter? Inte 100 men tror det. Det kan vara lite svårt med klasser i början men allt löser sig. Det jag gör om dagarna är läxor! Jag är här för att studera och lära mig så mycket jag bara kan, det händer att jag går ut ibland och FY vad det är underbart att gå ut här i LA! Gillar ni kändisar så kan jag garantera er att ni kommer festa med minst en kändis under tiden ni är i LA. Sist så råkade jag stå bredvid Will I Am och innan dess så blev jag bjuden till Jason Derulos bord tillsammans med Wayne och Christina Millian.. Jag har många historier som ni kan hitta inne på min blogg.

Jag lägger även upp väldigt mycket recept och mat på min blogg, JAG ÄLSKAR MAT och är utbildad kock. Men jag har valt att behålla min bakpassion som en passion och jobba med inrednings design istället.

 

Kommentera