Brev från en av våra studenter i London!

Språkresa London

Hej SI!

Hoppas allt är väl med er. Här är det toppen. Än en gång tack för all hjälp. Känns ganska lyxigt att få ägna två veckor åt sig själv utan massa förpliktelser. Kom precis hem från fjärde dagen i skolbänken. Är helt slut, det var länge sedan märker jag. Det snurrar massa konstiga engelska ord i hjärnan hela tiden och det är synd att man inte hängde med bättre, framför allt i grammatiken, under skoltiden.

Klassen består av en fransman, italienare, schweizare, österrikiska, slovakiska, kinesiska, tyska och en svensk. I huset där jag hyr en studio genom skolan bor även två kineser, en kille och en tjej från Tunisien, en liten ryska, en spanjor, en ung fransman som skall bli pilot, en brasilianare och en libanes. I söndags kväll när jag anlände bjöd ryskan på vodka och lingondricka – väldigt gott på fastande mage!

Det är ganska skönt att det är en sådan internationell skara. Alla är lika dåliga på att prata så man hjälper varandra utan att skämmas. I går kväll var hela gänget på puben ”The Hendon” tillsammans med 400 galna engelsmän och tittade på finalen mellan Arsenal och Barcelona. Alla grät efter förlusten men som tur var blev det inget bråk. Vi fick låtsas att vi höll på Arsenal…

Som Du förstår är skolan, lärarna och boendet ”skitbra”. Jag kommer att kunna rekommendera SI till alla mina kontakter efter dessa två veckor!!!!!

Bästa hälsningar, Lars

 

Kommentera