Språkresa till Australien – En hälsning från Victoria!

 

Victoria studerar engelska i Cairns, Australien och skickade en hälsning 🙂

Hej alla funderare!

Jag vill dela med mig lite av min UNDERBARA språkresa till Cairns i Australien. Jag anordnade detta via Study International, vilket jag inte ångrar eftersom de har varit så vänliga och hjälpsamma hela tiden. Stort tack!

Jag läste Cambridge-kursen vid språkskolan i Cairns och är väldigt nöjd och glad med detta val. Dagarna börjar med ett test, som hjälper en att förbereda sig inför slutexamen. Man får räkna med 1,5 timmes läxor per dag, vilket jag rekommenderar att göra (underlättar skolarbetet). Varje helg anordnar skolan olika slags evenemang såsom besöka olika öar, grottor, krokodilfarmar eller annat spännande vilket jag också rekommenderar att åka på för att få ett avbrott från studierna (tro mig – det behöver man). Lärarna och övrig personal på skolan är mycket hjälpsamma och trevliga och atmosfären är öppen och lättsam.

Cairns är en lagom stor, mysig och rolig stad. Det finns en massa turister där och det finns många möjligheter att ta en dykkurs och åka ut till det fantastiska barriärrevet. Cairns erbjuder också en hel del shopping, barer och restauranger.

Efter mina 12 veckors studier reste jag runt i Australien, vilket är det bästa jag gjort någonsin! Jag har aldrig varit i ett land med så många turister från så många olika länder, vilket är ett tecken på att Australien är ett populärt, spännande och gästvänligt land att resa runt i.

Jag hoppas ni tar ert förnuft till fånga och reser dit.

Med vänliga hälsningar
Victoria da Silva Andersson

cairns-orten
cairns-kurser2

cairns4
cairns4

Kommentera