Plugga i Japan – Kristoffers blogginlägg!

student japan

Ett år i Japan!

Det slog mig precis när jag funderade på vad jag skulle ha för rubrik på det här inlägget att det faktiskt är exakt ett år sen jag lämnade Sverige idag. Det har tveklöst varit det mest innehållsrika året i hela mitt liv, men samtidigt helt klart det år som känts snabbast också. Jag är den enda kvar i Japan av vårt ursprungliga lilla gäng, känns lite konstigt, men samtidigt har jag gott om vänner kvar här även nu när de åkt hem. För att “fira” det hela (finns som sagt egentligen inget annat samband än att jag kom på det när jag skulle skriva inlägget) följer nu lite bilder som antingen inte varit uppe tidigare eller omarbetats ganska rejält. Förhoppningsvis kan det ge er en liten känsla om hur det är här långt bort i öst

Kristoffer som studerar japanska i Tokyo.

En liten undangömd trädgård i Meiji-parken i Harajuku.

Geisha.

 

Kommentera