Tonårskurs i spanska i Málaga – en hälsning!

Vi fick en hälsning från Camilla som varit på språkresa i Malaga 🙂

Hej SI!

Det var nu nån månad sedan jag kom hem från min 6-veckorsvistelse i Malaga. Jag vill bara tacka er för den här oerhört lärorika möjlighet. Jag har utvecklats mer än jag någonsin kunde ana över ett sommarlov, både som person och språkmässigt. Jag åkte ner dit ensam, tomhänt, men när jag åkte hem igen var mitt liv berikat med kultur, vänner över verkligen hela världen, språk, livskunskap…

Jag är fortfarande förvånad över hur kvalitativt alla moment har varit för mig. Skolan, var grymt bra, lärarna var bättre än några jag någonsin träffat. Vi kunde sitta och skratta hela lektionerna för att lärarna var så roliga, samtidigt som jag lärde mig massor.
Min världmamma Esperanza var helt underbar. Hon blev som en ”riktig” mamma efter ett tag. Det kändes som om alla, lärarare, vänner och ”familjen”, brydde sig väldigt mycket om varandra.

Jag är verkligen imponerad över att Ni har hållit ALLT ni verkligen lovat.
Jag har fått vänner för livet. Nu till helgen ska jag besöka min rumskamrat från tiden i Spanien hemma hos henne i Tyskland.

Varma hälsningar Camilla

Kommentera