Besök hos våra studenter på New York Film Academy

nyfahanna

Hanna besöker våra studenter på New York Film academy 🙂

Hej Sverige 🙂 Denna måndag har jag besökt New York Film Academy som är belägen på 100 East 17 th Street precis  vid Union Square. Här vimlar folk runt på marknaden där det säljs främst färska grönsaker och frukt som doftar underbart.  I sikte rakt framför mig omringad av massvis med folk har jag NYFA. Entrén välkomnar mig med ett schackrutigt golv och en stor reception med väldigt trevliga receptionister.  En trappa upp leder mig till en massa kreativa studenter som håller på att förbereda utrustning för en filminspelning . Tanken slog mig att i framtiden kanske dessa studenter kommer ligga bakom en världskänd film. Utbildningar vid NYFA ger studenter potentialen till att bli något riktigt stort!

NYFA ligger i ett bra område nära till allt. Efter mitt besök slår jag mig ner på ett mysigt cafe tillsammans med min bror endast två block därifrån som heter Cosi. Här finns det utsökta smoothies och gratis tillgång till Wifi uppkoppling.

Mitt nästa mission var att träffa våra studenter som nyligen börjat studera vid NYFA. Vi träffades därför på Actor Palace över en kaffe på på NYFA:s egna cafe. De hade precis haft sin första dag i skolan och fått schema inför kommande termin. Precis som jag hade de fått ett väldigt bra och proffsigt intryck av skolan och såg väldigt mycket fram emot att komma igång med sin utbildning.

Bästa hälsningar från NYC!

Hanna

Kommentera