Studera Design i Barcelona – En hälsning från Isabelle

Isabelle studerar fashion marketing på Istituto Europeo di Design i Barcelona 🙂 Man förstår att hon trivs när man ser hennes härliga bilder av studentlivet i underbara Barca!

 

”Mitt universitet började i går och i dag hade jag min första lektion. Jag ska börja studera på IED i Barcelona, det är en fashion/design skola med utbildningar på både spanska och engelska. Jag ska läsa Fashion marketing & communication på engelska och det är en 3-årig linje.

I tisdags gick vi upp tidigt för att ta oss till La Roca Village, en utomhus outlet med väldigt bra utbud. Det går bussar från Catalunya för 12 euro tur & retur och restiden är ca. 30 min. Michael Kors, Nike, Burberry, Gant, Ralph Lauren är några utav de butiker som finns. Det är väldigt mysigt där kan jag med tillägga. Jag fick med mig en skjorta och ett par Timberland skor som jag velat ha så länge, finally they are mine! Tjejerna gick lösa på Ralph Lauren och var väldigt nöjda efter denna utflykt. Ett måste om ni åker till Barcelona!

I dag har Michela, Martina och jag varit på IKEA för att köpa möbler till deras nya lägenhet. Vi var där i ca. 4 h och köpte bl.a. soffa, tvättmaskin och bord. Jag blev helt slut efter all shopping så nu sitter jag och martina på min lilla balle och chillar 🙂 Isabelle”