Studera i Italien en hälsning från Monica

ldmMonica skickade en hälsning från underbara Florens där hon just nu studerar på Lorenzo de Medici. Läs hennes blogginlägg och se hennes fina foton 🙂

Drog precis iväg till mitt favoritkaffeställe Bonzo bar, godast, billigast och trevligast personal! Tjejen som jobbar där visste givetvis att jag ville ha cappuccino att ta med som vanligt haha. Nu ska jag plugga plugga innan jag drar till tåget. Jag är så himla glad och tacksam idag, börjar kännas mer hemma här nu – idag är det prick en månad sedan jag åkte från Sverige.

Tre mid-term exams avklarade, två kvar. Sitter just nu på balkongen i solen och pluggar, så skönt med lite sol och värme igen, loving it! Idag var jag iallafall inte sist ut från klassrummet haha fast skrev fortfarande massor. Så typiskt mig att först panika över vad jag ska skriva och sedan skriva alldeles för mycket, hoppas det blev bra iallafall. Fick B+ på ICC uppsatsen om svensk kultur iallafall, vilket var bättre än jag förväntade mig. Time to continue, imorgon är det prov i International Conflict Resolution och Italienska.

Idag var det club sign up och för min del blev det pilates klubben då den passade mitt schema bäst. Ville så gärna joina fotbollsklubben men tyvärr är den på måndagar och jag har human resources management lektion samma tid, buhu. Man fick bara gå med i en klubb till att börja med, annars skulle jag gärna gått med i skoltidningsklubben eller fotografiklubben som tar bilder till skoltidningen. Haft marketing, pratat med lite nytt folk, köpte iscappuccino hos roliga killen i kafeterian igen, och nu ska jag ut på stan med Jenny. Sedan blir det HRM lektion, woop woop.

IMG_20131203_212441

1012484_10151689735575378_867967913_n (1)

IMG_20131207_211417

20131202_223011

Läs mer på Monicas blogg!

Kommentera