konditor le cordon bleu london

Emma på Le Cordon Bleu

Hej! Här kommer en hälsning och bilder från Emma som studerar till konditor på den världsberömda restaurangskolan Le Cordon Bleu i London.

”Jag har tyvärr bara lite bilder på de saker vi gör och inte så mycket på skolan haha. Men här är ett litet urval annars så finns det fler på min instagram @emmaaaajp

Skolan går bra, inne på sista biten nu, tufft men väldigt roligt! Man lär sig otroligt mycket och det är väldigt enkelt att få jobb efteråt (och under tiden, jobbar deltid på  restaurangen Scotts i Mayfair med garanterat heltid efteråt). Så jag rekommenderar le cordon bleu starkt!

Hälsningar Emma”

restaurangskola le cordon bleu

konditor le cordon bleu london

Le Cordon Bleu räknas som en av världens främsta restaurangskolor och har varit världsledande inom matlagningskonst och hospitality allt sedan den grundades i Frankrike 1896.

På Le Cordon Bleu tränas framtidens stjärnkockar, konditorer, krögare och restaurangchefer i matlagning, hospitality och management.

Ett diplom från skolan väger tungt i branschen och ger dig möjligheten till en framgångsrik karriär i restaurang- och hotellbranschen!

STUDIN hjälper dig helt kostnadsfritt med ansökan och har specialavtal med Le Cordon Bleu som ger dig förmånliga villkor vid betalning av kursavgifterna.