Kontakta oss

Att studera, jobba, volontärarbeta eller åka på äventyrsresor utomlands är enormt populärt bland svenska ungdomar. Har du frågor eller vill ha vägledning om utlandsstudier, jobb, internships, vara volontär eller åka på en äventyrsresa – tveka inte att kontakta oss!

Vi har alla egna erfarenheter av utlandsstudier, resor, jobb utomlands och volontärresor och vi älskar att få dela med oss av våra bästa råd och tips. Du kan kontakta oss direkt via e-post: info@studin.se, Facebook eller ringa och prata med oss på 031-13 80 85.

Vi finns på Storgatan 25 mitt i Göteborg (Vasaplatsen) där vi ofta anordnar events och träffar kring utlandsstudier och lärorika äventyr.

Vi har även besök av våra utvalda universitet och skolor, perfekt för dig som vill ha personlig kontakt och få veta mer om utländska universitet.

Vår tjänst är kostnadsfri och ansökan till universitet och college utomlands blir lite lättare. Vi vägleder dig till en utbildning som passar just dig. Alla utbildningar berättigar till CSN och vi går igenom steg för steg hur du ansöker om CSN studiestöd och visum.

Genom vårt globala nätverk av skolor kan vi hjälpa dig med jobb, internships, praktikplatser och volontärarbete utomlands!

Läs mer om oss på studin.se

Kommentera