Volontär på Zanzibar: En hälsning från Marielle!

 

Marielle gav sig i väg för att tjänstgöra som volontär på Zanzibar där hon för tillfället jobbar med barn i olika åldrar. Hon skickade denna hälsning  🙂

’Hejhej!
Ville bara ge dig en update om hur jag har det! Första veckan var jag på en skola med yngre barn, de har dock lov nu i två veckor, så nu är jag på sober house. Har bara varit där en gång dock för magen har bråkat lite så stannade hemma i huset i två dagar. Men ska åka dit alldeles strax 🙂 så sista veckan är jag på skolan igen. I helgen ska jag och fyra till åka till kendwa rocks på fullmoonparty, det ser jag väldigt mycket fram emot. Inte partyt så mycket, mest de fina stränderna som finns där!

Folket i huset (både volontärer och personal) är hur trevliga som helst och jag känner mig jättetrygg i huset och när jag går omkring på gatorna. Ja, vet inte vad jag ska säga mer än att jag trivs! Bus med barn på förmiddagarna och slappa i solen på eftermiddagarna! Kan inte bli bättre 🙂

Ha det fint! /

Marielle’

 

volontar-zanzibar

volonta5

 

Kommentera