Volontärarbete i Florida – En hälsning från Matilda!

 

matildaMatilda har precis kommit hem från att ha volontärarbetat på ett djurräddningscenter i Florida och skickade en hälsning 🙂

”Hej,

Jag har haft en jättebra resa!
Att få hjälpa till att mata djuren var det bästa med volontärarbetet, det var en fruktansvärt häftig upplevelse!! Speciellt att få sitta framför tigrarna och titta medans dem slickade i sig sina köttbitar.
Jag blev väl mottagen, bodde ihop med två jättesnälla tjejer, och den ena blev jag väldigt bra vän med! Vi åkte på små utflykter när vi hade halvdagar på ”jobbet” och jag fick se en glims av Miami, Tampa och Sarasota.
Efter volontärarbetet flög jag till Kalifornien och hälsade på en kompis som pluggar där, det blev en bra avslutning på resan!

Med vänliga hälsningar

Matilda”

Volontär Florida

Volontär Florida

 

 

Volontär Florida

 

Kommentera